U bent hier:

Help Oekraïne

03/03/2022

FBNed heeft een zustervereniging in Oekraïne: FBN Ukraine, waarmee we in contact staan. De aangesloten familiebedrijven hebben samen met andere Oekraïense zakenlieden twee humanitaire hulpprogramma’s opgezet:  

  • Een donatiefonds, gecoördineerd door de Duitse Ernst Prost Stiftung Menschen für Frieden – Frieden für Menschen. De donaties worden gebruikt voor humanitaire hulp zoals voedsel, medische hulpmiddelen en medicijnen.
  • Een magazijn in Polen waar hulpgoederen als medicijnen, dekens en houdbare etenswaren worden verzameld. Er is een logistieke keten opgezet om deze hulpgoederen op de plekken in Oekraïne te krijgen waar ze het meest nodig zijn.

Als je wilt bijdragen aan deze initiatieven, dan is FBN Ukraine je daarvoor zeer dankbaar.

Donaties
Een donatie kan worden gestort op:
Ernst Prost Foundation
Baden-Württembergische Bank (BW-Bank), Duitsland

Donate by credit card

Donatie via een banktransfer:
IBAN: DE64600501010405449204
BIC/SWIFT-CODE: SOLADEST600

Omschrijving: Help Ukraine

Sturen van hulpmiddelen
Voor een actuele lijst en verpakking- en verzendinstructies klik hier.

Leden