U bent hier:

Lancering Rapport Aanbevelingen voor goed bestuur in het familiebedrijf

17/12/2019

Op 21 november organiseerde FBNed de conferentie ‘Goed Bestuur in het Familiebedrijf - de kracht van de familie als eigenaar’. Tijdens deze conferentie presenteerde Albert Jan Thomassen het rapport ‘Aanbevelingen voor Goed Bestuur in het Familiebedrijf’, waarin de hedendaagse praktijken van goed bestuur worden besproken. Dit rapport is een geheel herziene versie van de eerste uitgave, die begin deze eeuw is verschenen nog voordat de commissie Tabaksblat kwam met de eerste corporate governancecode. Het rapport kreeg toen de bijnaam ‘de governancecode voor familiebedrijven’.

Naast een overzicht van de belangrijkste aanbevelingen uit het rapport was er een keynote van Marry de Gaay Fortman, voorzitter van Topvrouwen.nl over Diversity of thoughts.

Bent u geinteresseerd in het rapport? Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij sturen u dan de link naar het rapport toe.

Leden