U bent hier:

Lid worden

Fijn dat je interesse hebt om je bij ons aan te sluiten! Door onderstaand formulier ingevuld te versturen geef je aan lid te willen worden van FBNed. Je aanvraag is pas definitief nadat wij een controle op de lidmaatschapscriteria hebben uitgevoerd. Daarnaast wordt het potentieel lid ook getoetst op de fit met onze kernwaarden en krijgen bestaande leden de gelegenheid – alleen op basis van gegronde bezwaren – een potentieel lid af te wijzen. Daarna volgt goedkeuring door het bestuur.

Er is gekozen voor deze procedure om de vertrouwelijkheid en kwaliteit van het netwerk te waarborgen en belangenverstrengeling te voorkomen. Wij streven ernaar je binnen een week uitsluitsel te geven over je aanvraag voor het lidmaatschap.

FBNed hanteert een contributiemodel op basis van groepsomzet:

Categorie A - tot €50 miljoen: €3900
Categorie B - €50 tot €100 miljoen: €4250
Categorie C - €100 tot €250 miljoen: €4750
Categorie D - vanaf €250 miljoen: €5250

Velden met een * zijn verplicht.

Lid worden

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met de contributie op basis van groepsomzet per kalenderjaar (zie bovenstaande categorieën). Het lidmaatschap loopt in het jaar van aanmelding tot 31-12 en de contributie is naar rato. Vervolgens loopt het lidmaatschap per kalenderjaar. 
(uitgaande van acceptatie van de ingediende aanvraag)

Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.


Leden