U bent hier:

FBNed Jaarbijeenkomst

Gezien de huidige situatie omtrent corona hebben we het programma van de jaarbijeenkomst aangepast. We organiseren de jaarbijeenkomst nu uitsluitend online en starten om 15.00 uur met de keynote ‘Lessen uit de Formule 1’ van Jurriaan Kamer.

Keynote Jurriaan Kamer: Lessen uit de Formule 1

Veel familiebedrijven worstelen met het feit dat de wereld steeds sneller verandert en bevinden zich in een onmogelijke spagaat tussen kwaliteit en snelheid. Maar de wereld van de Formule 1 bewijst dat snelheid niet gelijk hoeft te staan aan verlies van kwaliteit. 
Jurriaan Kamer, auteur van het boek Formule X, vertelt hoe je op korte termijn voor extreme versnelling in je organisatie kan zorgen, waardoor je op de lange termijn succesvol bent.

Aansluitend is er de mogelijkheid om in online break-outs onder leiding van een moderator verder te praten over het thema Koers Kiezen en het realiseren van versnelling in je organisatie.

Programma

15.00 - 15.05 uur       Welkom en opening door FBNed-voorzitter Marlies van Wijhe      
15.05 - 15.35 uur       Keynote Jurriaan Kamer: Lessen uit de Formule 1
15.35 - 16.15 uur       Napraten in break-outs onder leiding van een moderator 
16.05 - 16.15 uur       Centrale terugkoppeling

Jurriaan Kamer is na de plenaire afsluiting nog 15 min. online beschikbaar voor persoonlijke vragen.

Aanmelden kan via de inschrijflink op deze pagina. 
Heb je vragen over het aanmelden, neem dan contact op met Noortje van Berkel.

De inhoudelijke themasessies op locatie bij de negen familiebedrijven worden verplaatst naar 28 juni 2022. Meer informatie hierover, komt binnenkort beschikbaar.

Leden